Zwaluwe Bouw gaat voor papierloze woningopnames

Opname app voor Zwaluwe Bouw

"Bouwapplicatie.nl ontwikkelde onze Opname app, compleet naar onze wensen. Al duizenden woningen opgenomen, werkt perfect!"

Eric van Ginneken

Zwaluwe Bouw

Woningrenovaties in bewoonde staat is een speciale tak van sport, een markt waarbij Zwaluwe Bouw een absolute koploper is. De communicatie, huurderskeuzes, uitvoeringstechnieken en de strakke dagplanning maakt de Zwaluwe aanpak uniek.

Woning opnames

Voordat Zwaluwe Bouw begint met een renovatieproject wordt eerst in elke woning een ‘warme opname’ uitgevoerd. Een medewerker neemt de technische stand van de woning op, registreert de huurderskeuzes en onderbouwt het verhaal met een fotoverslag.

Opname app

Na een zoektocht langs diverse leveranciers kwam Zwaluwe Bouw uit bij Bouwapplicatie.nl met de vraag om een oplossing te bouwen, waarbij al de specifieke wensen bijeenkomen in 1 centrale opname app. Een maatwerk Opname app is het resultaat! Eenvoudig in gebruik, en al goed voor honderden papierloze inspecties.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Inspectielijsten maken

Inspectielijsten variëren per project en opdrachtgever. Om hier flexibel in te zijn heeft de Opname app een slimme functie om deze onderleggers te bouwen. Met drag-and-drop sleep je eenvoudig een lijst in elkaar.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Actuele gegevens delen met de juiste partij

Elke belanghebbende moet real-time toegang hebben tot de actuele data. Van opdrachtgever tot bewoner, van leverancier tot bewonerscoach. Met rechten en rollen wordt op projectniveau toegang tot de data verstrekt.

Toekomst

De maatwerk oplossing biedt de mogelijkheid om continue te verbeteren. Op de wishlist staat alvast:

  • Bundelen dossier EPA (energielabels) en dossier Asbest
  • Huurders meerwerk direct afrekenen via iDeal
  • Koppelingen met ERP (de tool is past echt goed, als ‘ie kan samenwerken)

Neem contact met mij op!

De voordelen ontdekken voor uw organisatie? Ik denk graag eens met u mee. Weten wat de kosten zijn? Neem gerust contact op. Bel 085 060 0880.


Stuur Kees Teeuw een mail

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880