Alle voordelen van Bouwapplicatie.nl

100% maatwerk

U hoeft uw werkwijze niet aan te passen aan een app, maar de app past zich aan aan u! Want onze applicaties zijn 100% maatwerk!

White-label

Wij maken onze bouwapplicaties white-label. Dus met uw bedrijfsnaam. In uw bedrijfskleuren en uw huisstijl.

Dóór en vóór bouwkundigen

Bouwapplicatie.nl is opgericht dóór en vóór bouwkundigen. Geen ingewikkeld ICT-jargon, maar gewoon een helder en duidelijk verhaal.

Bibliotheek met modules

Wij beginnen onze applicaties nooit helemaal vanaf nul. Wij beschikken namelijk over een enorme bibliotheek met standaard modules die we kunnen inzetten. Die wij vervolgens weer helemaal aanpassen aan uw smaak!

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Veilige opslag en back-up

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie.nl maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters waarbij back-ups dagelijks op een geografisch gescheiden locatie worden opgeslagen.

Zwaluwe Bouw gaat voor papierloze woningopnames


Bekijk dit project

Neem contact met mij op!

De voordelen ontdekken voor uw organisatie? Ik denk graag eens met u mee. Weten wat de kosten zijn? Neem gerust contact op. Bel 085 060 0880.


Stuur Kees Teeuw een mailWilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend offerte aan

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880