Documenten beheer voor bouwprojecten

De module documenten zorgt voor een veilige opslag van tekeningen, bouwverslagen, rapporten, foto’s en andere documenten die u tijdens een bouwproject verzamelt.

Bewaar documenten op een veilige plek met de module documenten

De module documenten zorgt voor een veilige opslag van tekeningen, bouwverslagen, rapporten, foto’s en andere documenten die u tijdens een bouwproject verzamelt. U kunt de documenten opslaan in een mappen en met een zoekfunctie snel terug vinden. De module documenten werkt samen met andere modules, zodat bijvoorbeeld opnamelijsten als pdf in de documentenmodule opgeslagen kunnn worden.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

De eigenschappen van de module documenten

De module documenten is een slim bestanden beheersysteem. Er kunnen mappen aangemaakt worden en wanneer er gegevens worden toegevoegd of aangepast dan worden de wijzigingen automatisch opgeslagen. U kunt met behulp van drag & drop eenvoudige meerdere documenten naar de juiste map slepen. Nadat documenten geüpload zijn kunt u met één klik op de knop notificaties sturen naar andere betrokkenen bij het bouwproject. De module documentcontrol kent een autorisatie van gebruikers. U kunt autorisatie toewijzen op document-, map- of projectniveau. Hierdoor houd u controle over wie documenten, mappen of projecten mogen aanmaken, wijzigen, verwijderen of inzien.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Neem de mappenstructuur van het ene project mee naar het volgende project

De meeste bedrijven hebben een vaste mappenstructuur, zodat het zoeken naar gegevens tijdens elk project makkelijker is. De module documenten biedt de mogelijkheid om de mappenstructuur per project over te nemen. Hierdoor hoeft u de mappenstructuur niet handmatig aan te maken bij elk nieuw project. In de Bouwapplicatie krijgt u onbeperkte opslagruimte zodat er altijd genoeg ruimte is om alle documenten veilig op te slaan. Tot slot zorgt de handige archiveerfunctie ervoor dat u oude tekeningen kunt archiveren wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Zo houdt u altijd de meest recente versie bij de hand, maar zijn oude documenten snel beschikbaar wanneer u deze nodig heeft.

De module documenten in de Bouwapplicatie zorgt ervoor dat u altijd en over documenten bij de hand heeft. De documenten die u in de Bouwapplicatie opslaat worden veilig opgeslagen op servers in Europa. U hoeft met de Bouwapplicatie niet langer bang te zijn dat documenten per ongeluk verdwijnen. Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe de Bouwapplicatie u kan ondersteunen tijdens al uw bouwprojecten.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880