Papierloos werken met de digitale werkbon

Stuurt u medewerkers nog op pad met een werkbon op papier? Met de module werkbon in de Bouwapplicatie hoeft dat niet meer!

Bespaar kosten en tijd met de module werkbon

Stuurt u medewerkers nog op pad met een werkbon op papier? Met de module werkbon in de Bouwapplicatie hoeft dat niet meer! De module werkbon zorgt ervoor dat er geen onleesbare notities meer gemaakt kunnen worden. Door het digitaal invullen van de werkbon voorkomt u ook dat de werkbon op kantoor overgetypt moet worden. Tot slot verliest u geen tijd meer door de werkbonnen handmatig te verzamelen en te verwerken. Met de module werkbon in de Bouwapplicatie bespaart u tijd, kosten en discussie achteraf.

De module werkbon minimaliseert administratielasten

Op kantoor maakt u eenvoudig werkbonnen aan die u vervolgens klaarzet voor de monteur of bouwvakker. Deze heeft vanaf zijn tablet of smartphone direct toegang tot alle werkbonnen. Hierdoor kan er geen twijfel over de werkzaamheden ontstaan. Na het uitvoeren van de werkzaamheden geeft deze de gewerkte uren en gebruikte materialen aan. Voor de volledigheid kunnen foto’s van zijn werk wordt toegevoegd. Tot slot zet de bewoner of opdrachtgever digitaal een handtekening voor akkoord. Na het opslaan van de werkbon zijn alle gegevens automatisch gedigitaliseerd. Op kantoor kan de afdeling administratie hierdoor direct aan de slag met het versturen van de factuur. U hoeft niet langer geschreven notities over te nemen waardoor u de adminstratielasten minimaliseert.

Een digitale werkbon helpt bij kwaliteitsborging

Onleesbare NAW gegevens, notities of andere gegevens op de werkbon kunnen voor vertraging zorgen. Een digitale werkbon zorgt er niet alleen voor dat u tijd en geld bespaart op de korte termijn. Na afronding van de werkzaamheden kan er geen twijfel ontstaan over de werkzaamheden van de monteur of bouwvakker. Deze heeft alle werkzaamheden namelijk direct geregistreerd in een digitale werkbon en notities zijn getypt waardoor deze niet verkeerd overgenomen kunnen worden. Tot slot heeft de bewoner of opdrachtgever digitaal akkoord gegeven voor afronding van de werkzaamheden door een handtekening te zetten. Omdat alle gegevens automatisch gedigitaliseerd zijn, helpt de module werkbon in de Bouwapplicatie ook bij kwaliteitsborging.

Wil uw meer weten over de bouwapplicatie en hoe deze voor uw bouwprojecten ingezet kan worden? Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met de digitalisatie van werkbonnen in de bouw.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van een modulair systeem

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Software die meedenkt

Laat u assisteren door slimme digitale hulpmiddelen. BouwApplicatie denkt met de gebruiker mee door middel van conditionele logica.

Veilige in de cloud

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid en AVG topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van de veiligste systemen en toonaangevende datacenters.

Wet Kwaliteitsborging

Bouwapplicatie is op maat in te richten, en daarmee volledig aan te passen op uw wensen én op de benodigdheden voor de Wet Kwaliteitsborging!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880