Tickets op tekeningen vastleggen

Opnamepunten registreren in de bouw ging tot nu op een tijdrovende manier.

De module tickets zorgen voor een snelle schakeling op de bouwplaats

Met de module tickets kunt u tickets toewijzen aan bouwkundigen die op de bouwplaats aan het werk zijn. De module bestaat uit een overzichtelijke plattegrond van het bouwwerk. Deze plattegrond kunt u gebruiken om tickets aan een specifieke locatie toe te wijzen. Stel dat u bijvoorbeeld een scheur in een muur constateert, dan kunt u de scheur lokaliseren door een actiepunt of gebrek aan de kaart te koppelen.

Snelle communicatie door het toewijzen van tickets op de bouwplaats

Om goed met elkaar samen te kunnen werken is een snelle communicatie essentieel. Op de bouwplaats is het echter luidruchtig en is het niet altijd mogelijk om de juiste collega te vinden. Door tickets aan elkaar toe te wijzen wordt het binnen enkele klikken duidelijk wat er precies op welke plek moet gebeuren. In de module tickets in de Bouwapplicatie kunt u vervolgens foto’s toevoegen aan een bepaald ticket. Hierdoor wordt het probleem beter gevisualiseerd zodat er geen twijfel kan ontstaan over wat er verholpen moet worden.

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u alle projectpartners vanuit één centraal platform aansturen door digitaal tickets toe te wijzen. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen bij een bouwproject. U wijst tickets eenvoudig toe aan woningcorporaties, verenigingen, leveranciers en aannemers.

De module tickets helpt bij kwaliteitsborging van bouwprojecten

De plattegronden die je gebruikt voor het toewijzen van tickets worden opgeslagen in de hoofdmap van een project. Per project kunt u een nieuwe map aanmaken zodat u alle benodigde gegevens goed kunt bewaren. Omdat de tickets worden gekoppeld in de plattengrond is het makkelijker om aan te tonen wanneer welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Mocht er tijdens of na het project twijfel ontstaan over eventuele reperaties dan kunt u met behulp van de module tickets aantonen wanneer en door wie werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo help de module tickets in de Bouwapplicatie ook voor kwaliteitsborging van elk bouwproject.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880