Digitale inspectie app voor de bouw

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers. Succesvol gebruikt door toonaangevende bedrijven.

Alle inspecties in 1 online dossier

Was die bovenwapening op verdieping 5 echt aangebracht zoals op tekening staat? Hoeveel spouwankers waren er geplaatst in dat stuk gevel waar problemen zijn? En was die woningscheidende wand tussen bouwnummer 70 en 71 schoon, toen de kappen werden geplaatst? Vragen die na afronden van een project nog wel eens discussie zorgen.

Met Bouwapplicatie heeft u op 1 plek alle relevante informatie over uw bouwproject en bouwproces binnen een online omgeving. Zo kan altijd worden aangetoond dat het werk aan de wettelijke en contractuele eisen voldoet.

Slim archiveren per woning, bouwdeel en datum

Door een slim archiveringssysteem kan eenvoudig worden teruggezocht per woning, per bouwdeel en op welke fase in het project de inspectie is uitgevoerd. Een foto van de wapening van verdieping 5, voordat het beton gestort werd? Binnen enkele klikken gevonden!

Grote bibliotheek met STABU inspectielijsten

Standaard wordt in elk project de basisbibliotheek met inspectielijsten ingeladen. Zo hoeft niet iedere gebruiker zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Dit zijn uitgebreide inspectielijsten, opgesteld in de STABU methodiek. Per project kunnen lijsten worden toegevoegd of verwijderd, naar wat benodigd is voor het betreffende type bouwwerk.

Samenwerken met partijen

Bouwapplicatie is een instrument voor efficiënt samenwerken binnen de bouw en vastgoed. Hierbij ligt de focus op de communicatie over afspraken en kwaliteit. Relevante bestanden zoals tekeningen, rapportages, inspecties of andere documenten worden via Bouwapplicatie uitgewisseld. Met deze informatie wordt gestuurd op voortgang en resultaat.

Rapportages en exports

Elke inspectie kan eenvoudig via PDF worden gerapporteerd aan de aannemer, de opdrachtgever, de leveranciers of de bewoners. Na de inspectie kunnen de betrokken met één handeling allemaal worden geïnformeerd. Tevens kan per woning, bouwdeel of voor een heel project kunnen de gegevens worden geëxporteerd naar Excel.

Toegang per gebruikerrol

Met rechten en rollen kan er worden ingesteld wie wat mag aanmaken, inzien, bewerken of verwijderen. Zo kan de opdrachtgever alleen gegevens inzien, maar de werkvoorbereider ook wijzigen.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880