Digitale inspectie app voor de bouw

  • Altijd complete inspecties.
  • Slimme formulieren met conditionele logica.
  • Grote bibliotheek STABU-lijsten.
  • Efficiënt en foutloos samenwerken.
  • Perfecte tool voor de WKB.

Alle inspecties in één online dossier

Was die bovenwapening op verdieping 5 echt aangebracht zoals op tekening staat? Hoeveel spouwankers waren er geplaatst in dat stuk gevel waar problemen zijn? En was die woningscheidende wand tussen bouwnummer 70 en 71 schoon, toen de kappen werden geplaatst? Vragen die na afronden van een project nog wel eens discussie zorgen. Geen probleem, even terugzoeken in Bouwapplicatie!

Met Bouwapplicatie heeft u op één plek alle relevante informatie over uw bouwproject en bouwproces binnen een online omgeving. Zo kan altijd worden aangetoond dat het werk aan de wettelijke en contractuele eisen voldoet. U legt een compleet dossier aan, daarom is Bouwapplicatie ook de perfecte tool voor de Wet Kwaliteitsborging.

 

Slim archiveren

Door een slim archiveringssysteem kan eenvoudig worden teruggezocht per woning, per bouwdeel en op welke fase in het project de inspectie is uitgevoerd. Een foto van de wapening van verdieping 5, voordat het beton gestort werd? Binnen enkele klikken gevonden in de module Documenten.

Grote bibliotheek met STABU inspectielijsten

Standaard wordt in elk project de basisbibliotheek met inspectielijsten ingeladen. Zo hoeft niet iedere gebruiker zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Dit zijn uitgebreide inspectielijsten, opgesteld in de STABU methodiek. Per project kunnen lijsten worden toegevoegd of verwijderd, naar wat benodigd is voor het betreffende type bouwwerk.

Wordt er gewerkt met andere richtlijnen? Voer je bijvoorbeeld bouwkundige vooropnames uit conform de richtlijnen van het Nivre? Bouwapplicatie is gemakkelijk in te richten om ook daaraan te voldoen.

Grote bibliotheek met STABU inspectielijsten

Efficiënt en foutloos samenwerken

Bouwapplicatie is een instrument voor efficiënt samenwerken binnen de bouw en vastgoed. Hierbij ligt de focus op de communicatie over afspraken en kwaliteit. Relevante bestanden zoals tekeningen, rapportages, inspecties of andere documenten worden via Bouwapplicatie uitgewisseld. Met deze informatie wordt gestuurd op voortgang en resultaat. Met rechten en rollen kan er worden ingesteld wie wat mag aanmaken, inzien, bewerken of verwijderen. Zo kan de opdrachtgever alleen gegevens inzien, maar de werkvoorbereider ook wijzigen.

 

Rapportages en exports

Elke inspectie kan eenvoudig via PDF worden gerapporteerd aan de aannemer, de opdrachtgever, de leveranciers of de bewoners. Na de inspectie kunnen de betrokken met één handeling allemaal worden geïnformeerd. Tevens kunnen per woning, bouwdeel of voor een heel project de gegevens worden geëxporteerd naar Excel.

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Benieuwd wat Bouwapplicatie voor uw organisatie kan doen? Wij laten u in 30 minuten zien hoe Bouwapplicatie werkt!

Liever telefonisch aanvragen?
Bel: 085 060 0880

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen en wilt u met ons in contact komen? Bel ons op, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier.

Bel: 085 060 0880
Email: info@bouwapplicatie.nl

Bouwapplicatie bestaat uit krachtige modules:

Opname

Opname

100% complete opnames, 0-metingen en conditimetingen met slimme formulieren

Inspectie

Inspectie

Universele inspecties, altijd compleet. Met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Oplevering

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opnamepunten, direct gedeeld

Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Kwaliteit gemakkelijk bewaken en controleren. Helemaal klaar voor de Wet Kwaliteitsborging

Documenten

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Werkbon

Bespaar tijd en kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Tickets

Tickets

Tekortkomingen gemakkelijk registreren en toewijzen op bouwtekeningen

Maatwerk

Maatwerk

Heeft jouw organisatie specifieke wensen? U vraagt, wij bouwen!

API-koppelingen

API-koppelingen

Koppelen met andere systemen

Vraag vrijblijvende demo aan