Maatwerk voor elk bouwproject

De kracht van Bouwapplicatie is dat wij werken met standaard modules die op maat te personaliseren zijn.

Maatwerk voor een unieke applicatie

De kracht van Bouwapplicatie is dat wij werken met standaard modules die op maat te personaliseren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de modules opname, tickets en kwaliteitsborging. Geen bedrijf is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen werkwijze. Als je de overstap naar Bouwapplicatie maakt, dan is het fijn als de app afgestemd kan worden op de behoeften van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om zelf maatwerkmodules te laten maken. Met de Bouwapplicatie zorgt u voor een soepel verloop van elk bouwproject.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

De kracht van maatwerk bij het ontwerpen van uw bouwapplicatie

Maatwerk is krachtig omdat het ervoor zorgt dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Of u de app nu wilt gebruiken voor de oplevering van een woning of voor een grootschalig utiliteitsproject: de app is volledig aanpasbaar. Bovendien laten we de applicatie voorzien van uw eigen logo en huisstijlkleuren.

Maatwerk zorgt er niet alleen voor dat werkzaamheden sneller en makkelijker uitgevoerd kunnen worden op de bouwplaats. Het zorgt er ook voor dat alle betrokken partijen kunnen werken in een applicatie met een herkenbare uitstraling. Maatwerk geeft u de kans om elk bouwproject tot een hoger niveau te tillen. Van de registratie van gegevens tot een vlekkeloze oplevering: de Bouwapplicatie biedt uitkomst.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Neem contact met ons op

Om de Bouwapplicatie te personaliseren willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Door contact met ons te maken kunnen wij samen bespreken welke modules er aangepast moeten worden, wat uw wensen precies zijn en hoe de Bouwapplicatie kan helpen bij het behalen van bedrijfsdoelen. Zo zorgen wij er samen voor dat u binnen no-time aan de slag kunt met uw eigen Bouwapplicatie. De bouwapplicatie kan zo worden ingericht dat deze perfect aansluit bij het verloop van een bouwproject. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden op gebied van maatwerk in de Bouwapplicatie te bespreken.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van een modulair systeem

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Software die meedenkt

Laat u assisteren door slimme digitale hulpmiddelen. BouwApplicatie denkt met de gebruiker mee door middel van conditionele logica.

Veilige in de cloud

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid en AVG topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van de veiligste systemen en toonaangevende datacenters.

Wet Kwaliteitsborging

Bouwapplicatie is op maat in te richten, en daarmee volledig aan te passen op uw wensen én op de benodigdheden voor de Wet Kwaliteitsborging!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880