Kwaliteitsborging in de bouw

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers. Succesvol gebruikt door toonaangevende bedrijven.

Direct klaar voor de Wet Kwaliteitsborging met de module kwaliteitsborging

Met de module kwaliteitsborging in de Bouwapplicatie wordt kwaliteit bewaken, controleren en evalueren efficiënter voor alle betrokkenen bij een bouwproject. Met behulp van tools als een slim archiveringssysteem houdt u alle informatie tijdens het bouwproject actueel. De module kwaliteitsborging zorgt ervoor dat u alle gegevens, foto’s en documenten op één centrale plek kunt bewaren. Alle gegevens die u tijdens een bouwproject verzamelt worden automatisch en veilig opgeslagen in de juiste map.

Veiligheid en kwaliteit voorop

Om de de veiligheid en kwaliteitsborging structureel te verbeteren is het belangrijk dat u informatie snel kunt delen. Met behulp van de module kwaliteitsborging in de Bouwapplicatie wordt communicatie effectiever, omdat wijzigingen snel en accuraat doorgegeven kunnen worden. U kunt notities toevoegen aan tekeningen, acties toewijzen aan collega’s op de bouwplaats en zelfs rapporten uitdraaien die u met 1 klik op de knop met alle betrokkenen deelt.

Waar de administratie van een bouwproject voorheen veel tijd in beslag nam, bent u nu binnen enkele minuten klaar omdat u de administratie direct in de app opslaat. Door de module kwaliteitsborging is het niet langer nodig om administratie op papier bij te houden. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook faalkosten tijdens het bouwproject.

De kracht van een centraal dossier per bouwproject

Dankzij een centraal dossier voor elk bouwproject kunt u alle werkzaamheden, opnamemomenten en samenwerkingen met partners stroomlijnen. Per project kunt u een aparte hoofdmap aanmaken waardoor u alle documenten aan het juiste project kunt koppelen. Over opslagruimte hoeft u zich geen zorgen te maken, want met de module kwaliteitsborging in de Bouwapplicatie krijgt u onbeperkte opslagruimte.

De mappenstructuur die u tijdens het eerste project in de app aanmaakt, kunt u snel en eenvoudig kopiëren. Hierdoor kunt u bij toekomstige projecten dezelfde mappenstructuur overnemen. Dit maakt kwaliteitsborging tijdens toekomstige bouwprojecten makkelijker. De bouwkundigen hoeven namelijk niet bekend te worden met een nieuwe mappenstructuur om de kwaliteit hoog te houden tijdens bouwwerkzaamheden.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880