Digitale opname app voor de bouw

Digitale documentatie en communicatie voor de bouw- en vastgoed projecten. Succesvol gebruikt door toonaangevende bedrijven

Weg met papierwerk!

Het bouwproces bij groot onderhoud-, renovatie- of verduurzamingsprojecten vraagt veel registratie van gegevens. De bouwkundige 0-meting van de woning voorafgaand aan de werkzaamheden. Het vastleggen van specifieke bewonerskeuzes, meerwerk en de bijbehorende afhandeling. Maar ook de registratie van specifieke wensen van de opdrachtgever. In totaal resulteert dit al snel per woning in meer dan 150 vragen, 50 foto’s, 3 handtekeningen. Een enorme stapel papier op het bureau, een volle fotomap op de computer en minimaal overzicht.

Maar wat als de opdrachtgever van een specifieke woning graag de bewonerskeuzes wil inzien? Of na een klacht je wilt uitzoeken of die scheur in die ruimte er echt nog niet zat? En hoe ga je om met al die gegevens als het project is afgerond?

“Bouwapplicatie.nl ontwikkelde onze Opname app, compleet naar onze wensen. Al meer dan 10.000 woningen opgenomen, werkt perfect!”
~ Eric van Ginneken, Zwaluwe Bouw

Alles in 1 online dossier

Bouwapplicatie is de oplossing! Eén centraal woningdossier voor alle opnames en inspecties zoals 0-metingen, warme opnames, bewonerskeuzes, bewonersmeerwerk, oplevering en kwaliteitsborging. Met de opname app wordt alle data direct online vastgelegd, de foto’s gekoppeld en zelfs de handtekeningen digitaal gezet.
Bouwapplicatie Opname en inspecties

Dynamische opnamelijst

In gebruik is Bouwapplicatie heel eenvoudig. Onder de motorkap van Bouwapplicatie zit echter hyperintelligente techniek. De mogelijkheden zijn ongekend. De kracht zit ’m in de conditionele logica. Onderdelen die niet van toepassing zijn komen niet tevoorschijn of als opties door eerder ingevulde antwoorden niet kunnen verdwijnen ze.

Voorbeeld: De eerste vraag is de spouwdiepte in CM. Vervolgens wordt het type loodslabben ingevoerd. Uit de combinatie van deze twee gegevens blijkt dat producttype X niet mogelijk is en kan door de inspecteur niet meer worden gekozen.

De intelligentie zit in het formulier, de inspecteur hoeft alleen maar in te vullen. Dát bespaart nog eens faalkosten!

100% flexibel

Per project kan de inspectielijst helemaal op maat worden gemaakt. Een keuken-badkamer-toiletrenovatie vraagt namelijk om heel andere registratie dan een energetische renovatie. En elke opdrachtgever vraagt ook weer net om andere gegevens. Via de eenvoudige configurator sleep je zelf met drag-en-drop de lijsten in elkaar.

Rapportages en exports

Elke opname kan eenvoudig via PDF worden gerapporteerd aan de aannemer, de woningbouwvereniging, de leveranciers of de bewoners. Na de opname kunnen de betrokken via één vinkje allemaal worden geïnformeerd. Per woning of voor een heel project kunnen de gegevens worden geëxporteerd naar Excel.
Bouwapplicatie Opname en inspecties

Toegang

Met rechten en rollen kan er worden ingesteld wie wat mag aanmaken, inzien, bewerken of verwijderen. Zo kan de opdrachtgever alleen gegevens inzien, maar de werkvoorbereider ook wijzigen.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880