Digitale opname app voor de bouw

  • Alles in één centraal dossier
  • Geen papierwerk
  • Altijd complete informatie
  • Intelligente formulieren
  • Rapportages direct delen

Weg met papierwerk!

Het bouwproces bij groot onderhoud-, renovatie- of verduurzamingsprojecten vraagt veel registratie van gegevens. De bouwkundige 0-meting van de woning voorafgaand aan de werkzaamheden, het vastleggen van specifieke bewonerskeuzes, meerwerk en de bijbehorende afhandeling. Maar ook de registratie van specifieke wensen van de opdrachtgever. In totaal resulteert dit al snel per woning in meer dan 150 vragen, 50 foto’s, 3 handtekeningen. Een enorme stapel papier op het bureau, een volle fotomap op de computer en minimaal overzicht.

Maar wat als de opdrachtgever van een specifieke woning graag de bewonerskeuzes wil inzien? Of na een klacht je wilt uitzoeken of die scheur in die ruimte er echt nog niet zat? En hoe ga je om met al die gegevens als het project is afgerond?

 

Alles in 1 online dossier

Bouwapplicatie is de oplossing! Eén centraal dossier voor alle opnames en inspecties. 0-metingen, warme opnames, bewonerskeuzes, bewonersmeerwerk, oplevering en kwaliteitsborging allemaal overzichtelijk en compleet in één systeem. Met de opname app wordt alle data direct online vastgelegd, de foto’s gekoppeld en zelfs de handtekeningen digitaal gezet.

In de praktijk

Woningrenovaties in bewoonde staat is een speciale tak van sport, een markt waarbij Zwaluwe Bouw een absolute koploper is. Bouwapplicatie helpt Zwaluwe Bouw bij de communicatie, huurderskeuzes, uitvoeringstechnieken en de strakke dagplanning.

“Bouwapplicatie.nl ontwikkelde onze Opname app, compleet naar onze wensen. Al meer dan 10.000 woningen opgenomen, werkt perfect!”
~ Eric van Ginneken, Zwaluwe Bouw

Dynamische opnamelijst

In gebruik is Bouwapplicatie heel eenvoudig. Onder de motorkap van Bouwapplicatie zit echter hyperintelligente techniek. De kracht zit ’m in de conditionele logica, die met de inspecteur meedenkt. Onderdelen die niet van toepassing zijn komen niet tevoorschijn of als opties door eerder ingevulde antwoorden niet kunnen verdwijnen ze.

De intelligentie zit in het formulier, de inspecteur hoeft alleen maar in te vullen.
Dat bespaart gegarandeerd faalkosten.

100% flexibel

Per project kan de inspectielijst helemaal op maat worden gemaakt. Een keuken-badkamer-toiletrenovatie vraagt namelijk om heel andere registratie dan een energetische renovatie. En elke opdrachtgever vraagt ook weer net om andere gegevens. Via de eenvoudige configurator sleep je zelf met drag-en-drop de lijsten in elkaar.

 

Rapportages en exports

Elke opname kan eenvoudig via PDF worden gerapporteerd aan de aannemer, de woningbouwvereniging, de leveranciers of de bewoners. Na de opname kunnen de betrokken via één vinkje allemaal worden geïnformeerd. Per woning of voor een heel project kunnen de gegevens worden geëxporteerd naar Excel.

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Benieuwd wat Bouwapplicatie voor uw organisatie kan doen? Wij laten u in 30 minuten zien hoe Bouwapplicatie werkt!

Liever telefonisch aanvragen?
Bel: 085 060 0880

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen en wilt u met ons in contact komen? Bel ons op, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier.

Bel: 085 060 0880
Email: info@bouwapplicatie.nl

Bouwapplicatie bestaat uit krachtige modules:

Opname

Opname

100% complete opnames, 0-metingen en conditimetingen met slimme formulieren

Inspectie

Inspectie

Universele inspecties, altijd compleet. Met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Oplevering

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opnamepunten, direct gedeeld

Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Kwaliteit gemakkelijk bewaken en controleren. Helemaal klaar voor de Wet Kwaliteitsborging

Documenten

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Werkbon

Bespaar tijd en kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Tickets

Tickets

Tekortkomingen gemakkelijk registreren en toewijzen op bouwtekeningen

Maatwerk

Maatwerk

Heeft jouw organisatie specifieke wensen? U vraagt, wij bouwen!

API-koppelingen

API-koppelingen

Koppelen met andere systemen

Vraag vrijblijvende demo aan