Digitaal opleveren

De registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten loopt niet altijd even vlekkeloos, maar de module oplevering brengt hier verandering in.

Voor het opleveren van woningen of utiliteitsbouw

De registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten loopt niet altijd even vlekkeloos, maar de module oplevering brengt hier verandering in. Tijdens de oplevering van een woning of bouwproject loopt u samen met de opdrachtgever en de aannemer of bouwkundig adviseur door het gebouw. U controleert of alles volgens afspraak is opgeleverd en vervolgens wordt de opname vastgelegd in de module oplevering van Bouwapplicatie. Dit opleveringsrapport wordt tot slot door beide partijen ondertekend voor akkoord. Met onze module oplevering wordt het opleveren van elk bouwproject makkelijker.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Directe digitalisatie van registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten

Fouten maken is menselijk en wanneer u de oplevering van een woning registreert op papier dan gaat er nog wel eens wat mis. Het opleveringsrapport bevat diverse gegevens. Denk bijvoorbeeld aan een registratie van gebreken in het uitgevoerde werk, discussiepunten en andere tekortkomingen. Met de module oplevering kunt u op een efficiënte manier een opleveringsrapport van ieder object opmaken. U raakt de bewaarde data nooit kwijt en u kunt de volledige opname rechtstreeks in uw tablet of smartphone invoeren.

Bouwapplicatie Opname en inspecties

Koppel foto’s en digitaliseer handtekeningen

Met de module oplevering kunt u direct foto’s koppelen aan de opname. U hoeft deze hierdoor niet meer te sorteren op een later moment. Na de opname kunt u het document omzetten naar een PDF bestand in de huisstijl van jouw bedrijf. Tot slot laat u de opname door alle partijen digitaal ondertekenen. Het complete opleveringsrapport deelt u vervolgens met slechts één klik op de knop.

De Bouwapplicatie biedt een complete en veilige omgeving voor de registratie, documentatie en vastlegging van oplever punten. De module biedt onbeperkte opslagruimte. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen. De module oplevering helpt tevens bij kwaliteitswaarborging tijdens en na elk bouwproject.

Lees meer over de verschillende modules van de Bouwapplicatie op onze homepagina of neem contact met ons op om erachter te komen hoe de Bouwapplicatie jou bij toekomstige bouwprojecten kan helpen.

Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten

Klanten Bouwapplicatie

De kracht van één centraal dossier

Opname

100% paperless opname, 0-meting of conditiemeting

Inspectie

Universele inspecties met een grote bibliotheek STABU onderleggers.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit bewaken en controleren. Klaar voor de Wet Kwaliteitsborging.

Oplevering

Registratie, documentatie en vastlegging van opleverpunten.

Tickets

Tekortkomingen registeren op plattegronden en toewijzen.

Documenten

Eén plek voor projectdocumenten waar iedereen bij kan.

Werkbon

Bespaar tijd & kosten, heb beter overzicht! Alles in één werkbon app.

Maatwerk?

Heeft u een specifieke wens? Maatwerk is mogelijk.

Waarom bouwapplicatie?

Dé Opname en Inspectie app

Inspecties, opleveringen, woningopnames, conditiemetingen, bouwtechnische keuringen en kwaliteitsborging

Veilige online

Bij het opslaan van bedrijfsdata en persoonsgegevens is veiligheid topprioriteit. Bouwapplicatie maakt gebruik van veilige systemen en toonaangevende datacenters.

Koppelingen

Uw bouwapplicatie kan gekoppeld worden met andere systemen. Heeft u een ERP-pakket? Of wilt u een iDeal-koppeling? Of een andere applicatie? Wij koppelen uw bouwapplicatie ermee!

Meer weten over Bouwapplicatie?

Laat je overtuigen door een demo! We komen graag bij u langs, maar we kunnen natuurlijk ook online alles laten zien. Geef je wensen door en wij plannen het in!


Neem contact op

Wilt u geheel vrijblijvende een demo ontvangen?

Ja, ik wil een demo aanvragen

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880