In de praktijk: Zwaluwe Bouw

“Bouwapplicatie.nl ontwikkelde onze Opname app, compleet naar onze wensen. Al duizenden woningen opgenomen, werkt perfect!”

 

Eric van Ginneken | Zwaluwe Bouw

 

Warme opname is de start van elk project

Woningrenovaties in bewoonde staat is een speciale tak van sport, een markt waarbij Zwaluwe Bouw een absolute koploper is. De communicatie, huurderskeuzes, uitvoeringstechnieken en de strakke dagplanning maakt de Zwaluwe aanpak uniek.

Voordat Zwaluwe Bouw begint met een renovatieproject wordt eerst in elke woning een ‘warme opname’ uitgevoerd. Een medewerker neemt de technische stand van de woning op, registreert de huurderskeuzes en onderbouwt het verhaal met een fotoverslag. Op basis van deze keuzes en gegevens gaat het project van start.

Opname app

Het is van groot belang dat warme opnames compleet zijn, ontbrekende informatie kost immers tijd en geld. Zwaluwe Bouw was al langer op zoek naar een systeem voor digitale opnames. Na een zoektocht langs diverse leveranciers kwam Zwaluwe Bouw uit bij Bouwapplicatie.nl met de vraag om een oplossing te bouwen, waarbij al de specifieke wensen bijeenkomen in één centrale opname-app. Het resultaat is een maatwerk app op basis van de module Opnames. Eenvoudig in gebruik, en al goed voor honderden papierloze inspecties.

Opname app

Inspectielijsten maken

Inspectielijsten variëren per project en opdrachtgever. Om hier flexibel in te zijn heeft de Opname app een slimme functie om deze onderleggers te bouwen. Met drag-and-drop sleep je eenvoudig een lijst in elkaar.

Actuele gegevens delen met de juiste partij

Elke belanghebbende moet real-time toegang hebben tot de actuele data. Van opdrachtgever tot bewoner, van leverancier tot bewonerscoach. Met rechten en rollen wordt op projectniveau toegang tot de data verstrekt.

Toekomst

De maatwerk oplossing biedt de mogelijkheid om continue te verbeteren. Op de wensenlijst staat alvast:

  • Bundelen dossier EPA (energielabels) en dossier Asbest
  • Huurders meerwerk direct afrekenen via iDeal
  • Koppelingen met ERP (de tool is past echt goed, als ‘ie kan samenwerken)
Demo aanvragen

Demo aanvragen

Benieuwd wat Bouwapplicatie voor uw organisatie kan doen? Wij laten u in 30 minuten zien hoe Bouwapplicatie werkt!

Liever telefonisch aanvragen?
Bel: 085 060 0880

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen en wilt u met ons in contact komen? Bel ons op, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier.

Bel: 085 060 0880
Email: info@bouwapplicatie.nl

Vraag vrijblijvende demo aan