Documenten beheren

Nooit meer twijfelen over de laatste versie!

Uw documenten beheren zoals u dat wilt?

Op ieder bouwproject wordt er gewerkt met documenten. U wilt dat dat natuurlijk op een efficiënte, veilige en slimme manier gebeurt. Daarover maakt u afspraken met collega’s en projectleden. Dan wilt u ook een documenten-beheersysteem dat zich aanpast aan uw afspraken. Een systeem dat werkt zoals u wilt dat er gewerkt wordt.

Van heel “basic” tot geavanceerd

Maar waar vindt u een systeem dat zich écht 100% aanpast aan wat u wilt? Het kan zijn dat u misschien een heel eenvoudig documentensysteem wilt. Zonder versiebeheer en ingewikkelde opties. Dat zo simpel is dat iedereen het snapt. Maar het kan ook zijn dat u het tegenovergestelde wilt: een systeem waarbij u op documentniveau kunt bepalen wie er toegang heeft tot bestanden. En versiebeheer, zodat er nooit bestanden kwijtraken.

De documenten-beheermodule van Bouwapplicatie.nl is een module waarbij u echt alle kanten uit kunt. Van héél “basic” tot héél geavanceerd. U bepaalt hoe u het hebben wilt en de module wordt aangepast aan uw wensen.

100% maatwerk applicaties (zónder steeds vanaf nul te beginnen)

Wij zijn Bouwapplicatie.nl en geloven in 100% maatwerk. Maar dan zonder vanaf nul te behoeven beginnen. Zo beschikken wij over een enorme bibliotheek aan standaardmodules die wij kunnen inzetten. Om die vervolgens volledig kunnen aanpassen naar uw wens. Binnen korte tijd opgeleverd. Zo krijgt u de applicatie die 100% aansluit bij uw wensen!


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk hoe wij voor Zwaluwe Bouw een documentenmodule bouwden!


Bekijk dit project

Waarom bouwapplicatie.nl?

100% maatwerk

U hoeft uw werkwijze niet aan te passen aan een app, maar de app past zich aan aan u! Want onze applicaties zijn 100% maatwerk!

White-label

Wij maken onze bouwapplicaties white-label. Dus met uw bedrijfsnaam. In uw bedrijfskleuren en uw huisstijl.

Dóór en vóór bouwkundigen

Bouwapplicatie.nl is opgericht dóór en vóór bouwkundigen. Geen ingewikkeld ICT-jargon, maar gewoon een helder en duidelijk verhaal.

Ook op zoek naar een documentenmodule?

De voordelen ontdekken voor uw organisatie? Ik denk graag eens met u mee. Weten wat de kosten zijn? Neem gerust contact op. Bel 085 060 0880.


Stuur Kees Teeuw een mailWilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend offerte aan

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880