Het geheim achter Bouwapplicatie.nl…

100% maatwerk applicaties die zich aanpassen aan u!

Bouwapplicatie.nl is een softwarebedrijf, maar dan anders. Bouwapplicatie.nl is namelijk opgericht dóór en vóór bouwkundigen. Onze missie? Het maken van 100% maatwerk applicaties voor bouwbedrijven. Applicaties die zich aanpassen aan uw bedrijf, in plaats van dat u zich aan standaard applicaties moet aanpassen.

Moet u zich aanpassen aan uw software? Of past de software zich aan aan u?

De applicaties die wij maken zijn white-label. Dat houdt in dat onze bedrijfsnaam nergens zichtbaar is, maar dat ú de naam bedenkt. En dat de applicatie er precies uitziet zoals u wilt, dus in uw huisstijl, met uw kleuren en lettertypes. Eventueel kunnen we de applicatie koppelen met andere bedrijfssystemen, waardoor medewerkers bijvoorbeeld kunnen inloggen met hun vaste bedrijfsinloggegevens. Zo krijgt u de applicatie die 100% aansluit bij uw wensen!

Maatwerk applicaties (zónder steeds vanaf nul te beginnen)

Ons geheim is een bibliotheek met standaardmodules. Zoals bijvoorbeeld een opnamemodule. Of een documentenmodule. Of een urenregistratieprogramma. Deze modules kunnen wij inzetten in uw applicatie. En daarna volledig aanpassen naar uw wens. Zo zijn we in staat om snel en flexibel 100% maatwerk applicaties voor uw bedrijf te maken. En krijgt u echt de applicatie die 100% aansluit bij uw wensen!


Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Slimmer werken, elke dag weer

Onze klanten
Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend offerte aan

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880