Woningopnames

Applicaties voor woningopnames die écht 100% flexibel zijn!

Een opnametool die écht 100% flexibel is

Wat als u op zoek bent naar een tool voor woningopnames die écht flexibel moet zijn? Een tool waarbij ú bepaalt hoe de opnames moeten plaatsvinden? Een tool waarbij het niet uitmaakt om wat voor woningopname het gaat – warme opname, een bouwkundige keuring of wat dan ook? En waar ú bepaalt hoe de resultaten getoond moeten worden – of dat nu een export is naar een extern programma, of in Excel-formaat, JSON, XML of wat dan ook?

“Bouwapplicatie.nl ontwikkelde onze Opname app, compleet naar onze wensen. Al honderden woningen opgenomen, werkt perfect!”
~ Gian van Dorst, Zwaluwe Bouw

De woningopname-module van Bouwapplicatie.nl is zo’n module. Het een module die écht 100% op maat gemaakt kan worden. Zonder grenzen. Zonder limieten. Zonder dat u tegen de beperkingen van de vaste opnamesystemen aanloopt.

100% maatwerk applicaties (zónder steeds vanaf nul te beginnen)

Wij zijn Bouwapplicatie.nl en geloven in 100% maatwerk. Maar dan zonder vanaf nul te behoeven beginnen. Zo beschikken wij over een enorme bibliotheek aan standaardmodules die wij kunnen inzitten. Om die vervolgens volledig kunnen aanpassen naar uw wens. Binnen korte tijd opgeleverd. Zo krijgt u de applicatie die 100% aansluit bij uw wensen!

Waarom Bouwapplicatie.nl?

  • Opgericht dóór en vóór bouwkundigen
  • Slim maatwerk, 100% flexibel
  • Enorme bibliotheek aan standaard modules
  • White-label, onze bedrijfsnaam is nergens zichtbaar
  • Eigen huisstijl
  • Continue in ontwikkeling

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk hoe wij voor Zwaluwe bouw een woningopname applicatie bouwden!


Bekijk dit project

Waarom bouwapplicatie.nl?

100% maatwerk

U hoeft uw werkwijze niet aan te passen aan een app, maar de app past zich aan aan u! Want onze applicaties zijn 100% maatwerk!

White-label

Wij maken onze bouwapplicaties white-label. Dus met uw bedrijfsnaam. In uw bedrijfskleuren en uw huisstijl.

Dóór en vóór bouwkundigen

Bouwapplicatie.nl is opgericht dóór en vóór bouwkundigen. Geen ingewikkeld ICT-jargon, maar gewoon een helder en duidelijk verhaal.

Besparen met woningopnames?

De voordelen ontdekken voor uw organisatie? Ik denk graag eens met u mee. Weten wat de kosten zijn? Neem gerust contact op. Bel 085 060 0880.


Stuur Kees Teeuw een mailWilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend offerte aan

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 060 0880